پیام تبریک حسین زاده شهردار گناباد به مناسبت ولادت حضرت علی(ع)

حقُّ عليٍّ على هذهِ الاُمّةِ كحَقِّ الوالِدِ على وَلَدِهِ.

حقّ على بر اين امّت همچون حقّ پدر است بر فرزندش.(پیامبر بزرگ اسلام(ص))

میلاد مسعود مولود کعبه، مولی الموحدین،حضرت علی بن ابیطالب(ع) و روز پدر بر شهروندان عزیز گنابادی مبارک باد.

روز پدر؛ روزی برای بوسیدن دستان خسته تمام پدران است، مردانی که در ایستادگی و استقامت، کوه را به سخره می‌گیرند و تکیه‌گاهی نایابند برای اهل زمین. بوی ناب مردانگی از لابه‌لای سپیدی موهایشان هویداست، چهره‌ هایشان رنگ لبخند دارد و در پشت این چهره خندان، خستگی روزگار پنهان است.

پروردگار بی همتا توفیق همگان را در شکر گزاری نعمت ولایت حضرت علی علیه السلام و قدر شناسی از پداران عزیز، را خواستارم و حق عظیم پدر بر دوش فرزندان را به خودم و همگان یاد آور شده و از خداوند بزرگ صحت و عافیت دنیا و آخرت را برای پدران در قید حیات و آمرزش و مغفرت واسعه الهی برای پدران از دنیا رفته خصوصا شهدای والا مقام انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسئلت می نمایم.

حسین زاده_شهردار گناباد

امروز: دوشنبه، 07 مهر 1399