حفظ سلامت جامعه در اولویت مدیریت شهری

حسین زاده شهردار گناباد در جلسه هماهنگی ستاد مقابله با کرونا ویروس شهرداری گناباد با کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت؛ تمام تلاشمان بر ارتقاء کیفیت و حفظ سلامت جامعه است.

وی افزود: مدیریت شهری و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شبانه روزی در تلاش هست تا سلامت جامعه حفظ شود.

شهردار گناباد گفت: متاسفانه علیرغم تلاش ها در روزهای اخیر شاهد مثبت بودن آزمایش تعدادی از بیماران به کرونا در گناباد بودیم که این نشانگر سرعت گسترش این بیماری است.

حسین زاده عنوان نمود: لازم است شهروندان همچنان موارد بهداشتی و خارج نشدن از خانه را رعایت کنند.

وی ادامه داد: هماهنگی بین بخشی مخصوصا مجموعه مدیریت شهری و دانشگاه علوم پزشکی موضوع مهم در حفظ سلامت جامعه است که خوشبختانه همکاری و هماهنگی های لازم انجام میشود.

گفتنی است در این جلسه نحوه ادامه فرایند ضدعفونی معابر سطح شهر و مکان های عمومی و شرایط دفن در صورت احتمال فوت بیمار جهت جلوگیری از شیوع این بیماری مورد بررسی قرار گرفت.

امروز: دوشنبه، 07 مهر 1399