پیام تبریک شهردار گناباد به مناسبت سال نو

آغاز بهار و طلیعه شکوفایی طبیعت که نشان دهنده قدرت لایزال پروردگار است بر همگان مبارک باد.

خداوند منان را شاکریم که بار دیگر در بهار دوباره، رستاخیز طبیعت را به نظاره نشسته ایم. بهار، فصل طراوت و ترنم آبشاران را می توان در گذر روزهایش به گوش جان نوش کرد.

نوروز یک آیین باستانی و زمانی برای بازآفرینی است، سر آغازی دوباره بر تجدید ارادتها، یکدلی و محبت های خالصانه و زدودن کدورت هاست  و فصلی نو برای نوشدن همراه با طبیعت است . عيد نوروز آغاز رويش است. اين رويش همچنان كه در طبيعت محسوس است، مي تواند در دلها و جانهاي ما و حركت رو به پيشرفت ما نيز خود را مجسم و نمايان كند .

اینجانب فرا رسیدن بهار و حلول سال نو را خدمت مقام معظم رهبری ، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و ملت بزرگ ایران الخصوص مردم شریف گناباد تبریک عرض نموده و سالی سرشار از برکت ، معنویت و سربلندی برای مردم ایران و آرزوی توفیق برای همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم.

امروز: سه شنبه، 17 تیر 1399