بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

نامگذاری چهاردهم تیرماه به عنوان روز "شهرداری و دهیاری" با هدف آشنایی آحاد جامعه با عملکرد و خدمات شهرداری‌ها و ارتقاء منزلت خانواده بزرگ شهرداری‌ها ، هم افزایی و افزایش همدلی و تعامل مردم و خانواده مدیریت شهری، فرصتی مغتنمی ست تا به ارزیابی عملکرد و فعالیت های این نهاد اجتماعی به منظور ارتقا سطح خدمت رسانی به مردم پرداخته شود.

برخود وظیفه میدانیم که از طریق برنامه ریزی و اجرای اقدامات،با ارائه خدمات مطلوب و بی منت به همشهریان عزیز گنابادی گامی مثبت در جهت عدالت و رشد و پیشرفت شهر عزیزمان گناباد برداریم.

اینجانب به عنوان عضو کوچکی از خانواده خدوم شهرداری گناباد با تبریک این روز به تمامی تلاشگران عرصه مدیریت شهری ، از تلاش های همکارن خود که با ارائه خدمات مطلوب و بی منت به عموم شهروندان موجب رشد و پیشرفت شهر می شوند صمیمانه تقدیر و تشکرعرض نموده و از خداوند منان توفیق روز افزون توام با سعادت و بهروزی را برای این زحمتکشان خواستارم.

حسین زاده-شهردار گناباد

امروز: دوشنبه، 07 مهر 1399