در سومین  روز هفته دولت کشتارگاه دام شهرداری گناباد با حضور دکتر رسولیان معاون محترم امور، اقتصادی استانداری خراسان رضوی، دکترجمشیدی رئیس  محترم سازمان مدیریت برنامه ریزی استان خراسان رضوی و جمعی از مسئولین و معتمدین با همت شورای اسلامی شهر گناباد افتتاح گردید.

حامد قربانی فرماندار گناباد در مراسم افتتاح کشتارگاه صنعتی گناباد که با حضور دکتر رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، دکتر جمشیدی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و هیئت همراه استان خراسان رضوی، مهندس اورانی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان، صفایی نماینده مردم گناباد و بجستان  و مسئولین، گفت:
در هفته دولت امسال با وجود مشکلاتی که به دلیل تحریم ها و کرونا وجود داشت  ۷۸ پروژه با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان در گناباد به بهره برداری می رسد.
کشتارگاه صنعتی گناباد یکی از ۱۶ پروژه بود که از تفاهم نامه‌های مشارکتی در سفر استاندار به گناباد بوده و اکنون درخواست سی ساله مردم محقق شده است.

مهندس حسین زاده شهردار گناباد :

احداث کشتارگاه جدید یکی از مطالبات مردم گناباد در سال های اخیر بوده است. و با توجه به این که قبلا در مکان مسکونی بوده نارضایتی هایی بوجود آورده است.

کشتارگاه گناباد به مساحت ۳.۶ هکتاراست راه اندازی شده است و سعی خواهیم کرد بتوانیم از این مجموعه در صنایع بسته بندی گوشت در فاز دوم آن انجام شود.

پروژه مشارکتی کشتارگاه صنعتی گناباد با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال و به مساحت ۶۰۰ متر مربع و با ۳۶ هزار متر مربع مساحت کل پروژه و ۳۳ نفر اشتغال و ۲۵ میلیارد ریال هزینه با کشتار 550 راس دام سبک و سنگین است

رسولیان معاون استاندار خراسان رضوی در افتتاحیه کشتارگاه گناباد تصریح کرد : َامروز به برکت این همدلی و همصدایی در شهرستان گناباد شکل گرفته است این پروژها به شکل گرفته:

به برکت انقلاب اسلامی خدمات ارزشمندی در شهرستان گناباد انجام گرفته است.
گاز صنعتی استان در این ۸ ساله دولت از ۱۹ درصد به ۲۵ درصد افزایش یافته است.
یکی از واحد های بزرگ شیشه را در استان خراسان رضوی داریم. من آینده ای خوبی را برای صنعت شهرستان گناباد می بینم.
از مجموع طرحهایی که تفاهم نامه هایی با رزم حسینی استاندار خراسان رضوی بسته شده ۱۱ هزار میلیارد تومان آن تا الان به بهره برده داری رسیده است این کشتارگاه هم یکی از این پروژه ها است.

امروز: دوشنبه، 07 مهر 1399