جناب اقای دکتر زمانی
رئیس محترم مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد

۲۶ شهریور ماه روز اورژانس و فوریت های پزشکی را به شما که پیشگامان عرصه سلامت هستند و باعشق ورزی به انسانها باسرمایه علم ومهارت و تلاش شبانه روزی نسبت به جان انسانها اهتمام ورزیده اید تبریک عرض می نمایم.

امروزه باگسترش وافزایش بروز بیماری ها،حوادث،سوانح و بلایا بیشتر از هر زمانی دیگرنیازمند خدمات فوریتهای پزشکی ومراقبت های پیش بیمارستانی هستیم.

بدینوسیله ازحضور به موقع،موثر و صادقانه جنابعالی و همکاران ارجمند و ایثار گر فعال درمبارزه باویروس کروناکه دراین شرایط دشوار،سختی هاوخطرات را به جان خریده و باازخودگذشتگی به میدان مبارزه با ویروس کروناشتافته و با ارائه خدمات درمانی و پزشکی زمینه آسایش عمومی رافراهم می سازند،تقدیر و تشکر نموده.

برخودلازم میدانم ضمن عرض خسته نباشید،توفیقات روز افزون و سلامتی را برای جنابعالی وهمکاران پرتلاشتان در پایگاه های اورژانس ۱۱۵ شهر گناباد از درگاه ایزد منان خواستارم.

حسین زاده_شهردارگناباد

امروز: دوشنبه، 07 مهر 1399