پیام شهردار گناباد به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس

هشت سال دفاع مقدس نماد قله‌ی رفیع مقاومت در تاریخ ایران اسلامی و فرصتی مغتنم برای ملت سرافراز و غیور ایران اسلامی است تا بار دیگر به خاطرات و حماسه‌های سرداران بی‌ادعا و دلیر خود در جبهه‌های حق علیه باطل بپردازند و نشان دهنده عظمت و اراده ملتی بزرگ در مقابل مزدوران است.

امنیت ما مرهون رهبری‌های حکیمانه امام راحل، مقام معظم رهبری و بصیرت و مقاومت مردم دلیر ایران اسلامی است.

اینجانب ضمن ادای احترام به شهدای والامقام و خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران عزیز، آغاز هفته دفاع مقدس و چهلمین سالگرد این هفته غرورآفرین را گرامی داشته و از خداوند متعال سربلندی ایران اسلامی در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) در پرتو منویات امام راحل (ره) و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) مسالت دارم.

مهران حسین زاده _شهردار گناباد

20263