افتتاح پارک دانش در فاز سه فرهنگیان

امروز طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین و اهالی محترم فاز سه فرهنگیان  پارک دانش در این منطقه افتتاح شد

شهردارگناباد در هفتمین روز از هفته دفاع مقدس در افتتاحیه پارک دانش ، اظهار داشت: عملیات اجرایی احداث این پارک به مساحت 4550 متر مربع بعد از 14ماه تلاش به اتمام رسید.

پورهاشمی رئیس شورای اسلامی شهر گناباد؛شهرداری گناباد در شرایط سخت کرونا مدیریت خوبی را داشته است
دکتر پورهاشمی رئیس شورای اسلامی شهر گناباد در مراسم افتتاح پروژه پارک دانش؛
 پارک دانش در شرایط سخت درآمدی در مدت زمان کوتاه ۱۴ ماهه به بهره برداری رسید.
بنده به نمایندگی مردم از طرف مردم و اعضای محترم شورای اسلامی شهر گناباد از جناب حسین زاده شهردار و پرسنل خدوم شهرداری گناباد تشکر می نمایم.
 امروزه درآمدها بسیار کاهش پیدا کرده است اما با این وجود شهردار پرتلاش گناباد درآمد های خوبی را ایجاد نموده است.
۲۵ طرح عمرانی توسط شهرداری گناباد و شورای اسلامی شهر گناباد مشخص شده است که به مرور شاهد افتتاح و یا آغاز به کار آنها هستیم.

20263

امروز: جمعه، 09 آبان 1399