مراسم روز آتش نشانی و ایمنی روز دوشنبه هفتم مهرماه با حضور مسئولین شهروندان و خبرنگاران در محل اداره آتش نشانی شهرداری گناباد برگزارشد.

مهندس حسین زاده شهردار گناباد در ابتدای جلسه ضمن تبریک این روز توضیحاتی از آتش نشانی را  ارائه نمود.

وی گفت:  ماموریت های انجام شده توسظ پرسنل خدوم اداره اتش نشانی شهرداری گناباد شامل:
۲۴۸ حریق،266 امداد و نجات
۴۸ درصد حوادث حریق (حدود ۱۲۱مورد) مربوط به آتش سوزی مزارع کشاورزی بوده که در مدت سه ماه تابستان بر اثر بی احتیاطی اتفاق افتاده است.
از چالش های ماموریت اطفاء حریق زمین های کشاورزی وسعت زیاد آتش سوزی،صعب العبور بودن رسیدن به محل حادثه به طوریکه امکان اعزام به محل حادثه وجود ندارد.

۱۷۱ ماموریت امدادی از مجموع ۲۲۶ ماموریت مربوط به مارگیری می باشد.
۱۱۲ ماموریت از جمع ۵۱۴ خارج از محدوده است
از چالش های ماموریت های مارگیری بحث یافتن مار در منزل هست که گاها بسیار زمان گیر میشود.
۹ هزار ۴۳۰ تماس با سامانه ۱۲۵ ثبت شده که ۲۵ درصد از آن مزاحمت های تلفنی می باشند.

حجت الاسلام صادقی نسب؛ ضمن تبریک و خسته نباشید به اتش نشانان جان بر کف فرمودند آتش نشانان همواره  در راه نجات جان هم انسان ها در تلاش هستند و با ایثار و از خودگذشتگی در حوادث به یاری مردم میرسند.
آمار حوادث در طول یکسال گذشته (۵۱۴ ماموریت) نشانگر سختی کار این قشر خدوم است.

حجت الاسلام صادقی نسب  امام جمعه معزز شهرستان گناباد با اهدا لوح سپاس و هدیه ای از آتش نشانان شهرداری گناباد تقدیر نمود.

درپایان مراسم از زحمات پرسنل اداره اتش نشانی شهرداری گناباد تقدیر به عمل آمد

20263