اهدای هدایای شهرداری گناباد به مناسبت روز کودک به کودکان کرونایی بستری در بیمارستان علامه بهلول گنابادی

حسین زاده شهردار گناباد در این باره گفت؛
 شهرداری گناباد در سالهای گذشته با اهدا هدایایی و برنامه های ویژه برای کودکان از جمله جشن های شهر شاد جهت گرامیداشت روز ملی کودک برگزار می نمود.
۱۶ مهرماه 99 به مناسب روز ملی کودک تعدادی هدیه جهت اهدا به کودکان کرونایی بستری در بیمارستان علامه بهلول گنابادی تهیه شد تا بلکه بتوانیم به بهانه این روز در افزایش روحیه کودکان مبتلا به این ویروس خطرناک و بهبود آنها کمک نماییم.
دکتر باذلی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دیدار ضمن تشکر از اقدام شهرداری گناباد  گفت:  ویروس کرونا همچنان جدی و خطرناک است و بهترین راهکار برای شکست کرونا رعایت پروتکلهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و مواد ضد عفونی می باشد.

20263

امروز: جمعه، 09 آبان 1399