در جلسه مشترک شهردار گناباد با توانجویان مطرح شد؛
 اداره بهزیستی در انتهای خیابان سعدی واقع شده و این خیابان محل تردد بسیاری از توانجیان است، مشکلات پیاده رو سدمعبر های کسبه در خیابان سعدی بارها برایمان خطرساز بود.
توانجویانی که از ویلچر استفاده میکنند باید بخشی از خیابان سعدی را وسط خیابان و محل عبور خودرو ها استفاده کنند که این موضوع خطرساز است.

شهردار گناباد: فرهنگ سازی مهم ترین راهکار جهت کاهش مشکلات توانجویان در سطح شهر
 حسین زاده شهردار گفت؛ شهرداری گناباد در تمامی پروژه های جدید توجه ویژه ای به توانجویان داشته است.

در خصوص رفع مشکلات معابر در طرح جامع اصلاح مبلمان شهری، پارکها و.. موضوع رفع مشکلات جهت عبور توانجویان لحاظ شده است و در نقاطی که پروژه اصلاح مبلمان شهری اجرا شده اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است.
 درخواست توانجویان به دو حوزه فرهنگی و عمرانی تقسیم می شود که با توجه به درخواست های توانجویان بسیاری از مشکلات به عدم آگاهی جامعه بازمی گردد.
 شهرداری گناباد در خصوص رسیدگی به درخواست های توانجویان لایحه ای را جهت بررسی و تصویب شورای اسلامی شهر گناباد تنظیم خواهد نمود.

20263

امروز: جمعه، 09 آبان 1399