سایت فروش محصولات تولید کنندگان داخلی بدون واسطه راه اندازی شد

با عنایت به منویات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید و حمایت از تولید کننده به عنوان رزمنده جنگ اقتصادی و حرکت در راستای منافع و تصمیمات نظام،حفظ اشتغال و جلوگیری از بیکاری و پیشگیری از تعطیلی صنایع و کارخانجات دارای مشکل بازاریابی و فروش،سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی با هدف خدمت رسانی و فروش بدون واسطه محصولات تولید کنندگان،صنایع و کارخانجات استان اقدام به ارائه پلتفرم فروشگاهی رایگان به نام معین کالا نموده است.

در این پلتفرم کالاهای مختلف از جمله برندهای معتبر،تولیدکنندگان و صنعتگران ،فروشندگان خرد و کلان ،صاحبان کسب و کارهای کوچک و هر شخصی که کالایی،برای عرضه دارد می توانند به صورت آنلاین محصولات خود را در قالب فروشنده حقیقی و حقوقی به فروش برسانند.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.moeinkala.com مراجعه نمایند

19247

امروز: پنج شنبه، 06 آذر 1399