پیام تبریک شهردار گناباد به مناسبت هفته وحدت

آغاز ماه مبارک ربیع الاول و میلاد یگانه اسوه کائنات حضرت ختمی مرتبت، موجی از شور و معرفت در میان آحاد جامعه ایجاد می کند و موجبات همبستگی و تقویت وحدت و برادری را درجامعه اسلامی بیش از پیش تقویت می کند .

هم اکنون جهان اسلام نیازمند یکپارچگی و اتحاد برای فائق آمدن بر مصائب و مشکلاتی است که به واسطه دخالت بیگانگان دامنگیر کشورهای اسلامی شده است و از سویی این وحدت می تواند جواب دندان شکنی باشد بر لفاظی های رئیس جمهور فرانسه در توهین به پیامبر اسلام،باشد که هفته وحدت راه را برهم افزایی،همدلی،هم سویی همه مسلمانان هموار و موجبات خشنودی و رضایت آن یگانه منجی عالم بشریت را فراهم نماید.

اینجانب ضمن تبریک آغاز ماه ربیع الاول و هفته وحدت بر تمامی برادران و خواهران تشیع و تسنن استان بزرگ خراسان رضوی امیدوارم با تقویت ریشه ها و مبانی اسلام ناب محمدی شاهد سربلندی ،توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر این خطه ی سرافرازایران اسلامی باشیم.

19247

امروز: پنج شنبه، 06 آذر 1399