صدور 15 پروانه ساختمانی در یک ماهه اخیر

به گزارش روابط عمومی شهرداری، در راستای اطلاع رسانی صحیح وشفاف به شهروندان گرامی واحد روابط عمومی اقدام به انتشار عملکرد یک ماهه واحدهای مختلف شهرداری می نماید.

🔺مهندس موسوی مسئول واحد شهرسازی شهرداری گناباد در همین راستا اظهار داشت: طی یک ماهه اخیر 15 پروانه ساختمانی ،2 پروانه تجدید بنا و یک تمدید مهلت پروانه انجام شده است.

🔺وی ادامه داد: یکی از وظایف واحد شهرسازی پاسخگویی به استعلامات ارسالی از نهاد ها و یا افراد می باشد که در همین زمینه این واحد شهرداری پاسخ 18 استعلام، 14 استعلام بانک و 39 پاسخ دبیرخانه را صادر و پایان کار 7 واحد ساختمانی،5 پایانکار آپارتمانی و 6 مورد مجوز تفکیک را داده است.

🔺مسئول واحد شهرسازی شهرداری گناباد تصریح کرد: از نگاه بعد مساحتی نیز مساحت 19 فقره پروانه صادر شده 3813.5 متر مربع بوده که مساحت میانگین پروانه صادر شده 346.65 متر مربع می باشد.

🔺موسوی در خصوص گواهی های صادر شده نیز عنوان داشت: مساحت کل گواهی های صادر شده 20059.78 مترمربع می باشد که میانگین گواهی ها955.23 متر مربع بوده است.

• تاریخ خبر: 3 خرداد 1401