مسئول واحد فضای سبز شهرداری گناباد از کاشت ۱۱۵ هزار بوته گل نشایی تابستانی در سطح شهر خبر داد.

🔺به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، محمدشیرزاد با بیان این مطلب اظهار کرد: با نزديك شدن به فصل تابستان عمليات اجرايي كاشت انواع گونه هاي گياهي تابستاني در سطح شهر از ابتدای اردیبهشت ماه امسال آغاز همچنان ادامه دارد.

🔺شیرزاد با بیان اینکه به منظور زیباسازی و ارتقای نمای بصری سطح شهر واحد فضای سبز اقدام به کاشت گلهای تابستانه کرده است، گفت: با كاشت اين گلها٬ تابستاني زيبا  و باطراوت براي همشهريان فراهم خواهد شد تا با مناظر شاداب و مفرح ،از طبيعت لذت ببرند.

🔺مسیول فضای سبز شهرداری گناباد عنوان کرد:کاشت گلهایی از نوع اطلسی، گازانیا، جعفری، نازافتابی و رعنا زیبا با توجه به مطالعات و کارشناسی انجام شده که از گونه‌های مقاوم در برابر خشکسالی و گرما استفاده می‌شود تا بتوان در مواقع بحران آب نیز دوام داشته باشد.

• تاریخ خبر: 4 خرداد 1401