پیام تبریک سرپرست شهرداری گناباد به مناسبت روز قوه قضائیه

پیام تبریک سرپرست شهرداری گناباد  به مناسبت روز قوه قضائیه

پیام تبریک سرپرست شهرداری گناباد  به مناسبت روز قوه قضائیه

بسمه تعالی
وَإِنْ حَكَمْتَ فَاحْكُمْ بَيْنَهُمْ بِالْقِسْطِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ ( مائده آیه ۴۲).

هفته قوه قضائیه فرصت مغتنمی برای تکریم از تلاش خالصانه قشر خدوم و متعهد قوه قضاییه به ویژه پاسداشت یاد و خاطره بزرگ معمار دستگاه قضا، مجاهد نستوه و مجتهد متفکر شهید مظلوم “آیت الله دکتر بهشتی” و شهیدان والامقام این عرصه است.

به راستی یکی از اصول اساسی نظام اسلامی ایران و خیزش انقلابی ملت سلحشور، برپایی عدالت اسلامی در این مرز و بوم بوده و برای تحقق این امر قوه قضائيه با پاسداری و حراست از قانون اساسی و سرلوحه قراردادن رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، بیشترین سهم و مهم‌ترين نقش را در پايه‌گذاري نظامي مبتني بر عدالت محوری داشته است.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهید گرانقدر دکتر بهشتی (ره) و یاران باوفایش، این روز را به مجموعه متعهد و خدوم این قوه و دست اندر کاران امر قضا در شهرستان گناباد بویژه ریاست محترم دادگستری ، دادستان محترم و همکاران گرانقدرشان تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت و تاییدات الهی در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای این عزیزان مسألت دارم.

اصغر حسن زاده _سرپرست شهرداری گناباد

• تاریخ خبر: 7 تیر 1401