نیروهای امدادی در کنترل آتش سوزی بخوبی عمل کردند، قدردانی فرماندار شهرستان از عملکرد آتش نشانی شهرداری گناباد

🔸 دکتر نصیری فرماندار شهرستان گناباد با حضور در شهرداری گناباد و دیدار با مهندس حسن زاده سرپرست شهرداری و مهندس صفاری و حسین زاده عضو شورای اسلامی شهر گناباد از تلاش های مجموعه مدیریت شهری در خصوص مهار آتش سوزی انبار روغن تشکر نمود.

🔸 دکتر نصیری در این خصوص گفت؛
آتش سوزی انبار روغن که عصر روز گذشته ۳۱ تیر ماه اتفاق افتاد به علت تعداد زیاد بشکه های روغن و مواد اشتعال زا در حال وسعت بود.

🔸 وی افزود؛
این حادثه خساراتی مالی بیش از ده میلیارد ریال را برجای گذاشت که خوشبختانه با تلاش نیروهای امدادی شهرستان از سرایت آتش سوزی به انبار مجاور جلوگیری شد.

فرماندار شهرستان گناباد عنوان نمود؛ هر لحظه امکان انفجار در محل حادثه وجود داشت که با تلاش آتش نشانان از وقوع این حادثه جلوگیری شد.

• تاریخ خبر: 1 مرداد 1401