فعالیت ها برای آسفالت معابر با قدرت ادامه دارد

📌مهندس اصغر حسن زاده سرپرست شهرداری گناباد در گفتگو با روابط عمومی شهرداری در خصوص اجرای طرح آسفالت معابر اظهار داشت: به طور یقین معابر و خیابان هایی با آسفالت مناسب حق شهروندان می باشد که از ابتدای قبول مسئولیت تلاش شده با جذب قیر در این راستا قدم برداریم.

🔺وی خاطرنشان کرد: آسفالت برخی معابر سطح شهر از قدمت زیادی برخوردار بوده و به همین دلیل فرسودگی و عدم رعایت برخی مسائل فنی در گذشته باعث تخریب آن شده که نیازمند توجه بیشتری می باشد.

🔺حسن زاده با اشاره به برنامه ریزی و لیست تهیه شده براساس اولویت ها برای اجرای آسفالت معابر بیان داشت: در حال حاضر عملیات زیرسازی، آسفالت و روکش و لکه گیری خیابان الهمدی ۱۹ و امام صادق فرعی ۲۶ توسط واحد عمران در حال انجام است.

وی تاکید کرد: عملیات‌های عمرانی فقط در کالبد فیزیکی زندگی شهروندان اثرگذار نیست، بلکه فعالیت مدیریت شهری نقش مؤثری در افزایش رضایتمندی و ارتقای آستانه تاب‌آوری جامعه خواهد داشت.

• تاریخ خبر: 24 مرداد 1401