برگزاری جلسه هماهنگی با محوریت شب چهارشنبه آخرسال برگزار شد

▫️جلسه هماهنگی با محوریت شب چهارشنبه آخرسال باحضور مهندس حسن زاده معاون شهرداری و مدیران شهری برگزار شد.

▫️به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرگناباد؛

▫️دراین جلسه برنامه ها واقدامات اداره آتش نشانی وخدمات ایمنی شهرداری در اقدامات اجرایی جهت کاهش خسارات جانی ومالی توسط رجب نژاد رییس اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی تشریح شد.

▫️همچنین دربخش دیگر این جلسه مهندس خاکشور مسئول خدمات شهری و مهندس زنده دل  مسئول عمران شهرداری گناباد درخصوص آماده باش نیروهای اجرایی شهرداری درشب چهارشنبه خبر داد.

▫️اقای حسن پناه مسئول واحداجراییات شهرداری به گزارش اقدامات انجام شده ازجمله جمع اوری لاستیک های فرسوده سطح شهر پرداخت

◽️همچنین مهندس شریفی مسیول واحد فضای سبز شهرداری از جمع اوری شاخه های درختان پس ازاتمام عملیات هرس باتوجه به درپیش بودن چهارشنبه آخر سال خبرداد

▫️درپایان مهندس حسن زاده ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته توسط مدیران واحدها،عنوان کرد امیدواریم این تلاش هاباعث شود تاکمترین حوادث و اتفاقات ناگوار درپایان سال را داشته باشد.

• تاریخ خبر: 22 اسفند 1402