دیدار دکتر محمد پور منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با مهندس حسین زاده شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری گناباد

انتطار پیگیری اختصاص بودجه های کشوری و قیر به شهرداری گناباد را داریم

مهدی صفاری رئیس شورای اسلامی شهر گناباد در جلسه منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با مدیران شهرداری اظهار داشت: شورای ششم تلاش داشته تا در راستای اهداف و رضایتمندی مردم قدم بردارد.

وی ادامه داد: پارک بانوان از پروژه هایی بود که در دوره چهارم کلیک خورده و در این دوره به ثمر نشسته و بوستان شهرک تلاش دیگر عیدی شورای اسلامی و شهرداری به مردم می باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر گناباد تصریح کرد: در اختصاص مبالغ مالیات بر ارزش افروده که باید به شهرداری اختصاص یابد نیازمند پیگیری در سطح نماینده مردم را دارد و همچنین بود بودجه های کشوری که به شهرداری باید پرداخت می شد نیازمند توجه بیشتر منتخب مردم را دارد.

صفاری خاطر نشان کرد: موضوع آسفالت یکی از گلایه های مردمی بوده که ما نیز آن را قبول داریم و برای رفع این مهم نیازمند اختصاص قیر هستیم که درخواست داریم منتخب مردم این موضوع را پیگیری نمایند.

وی افزود: امسال مردم شاهد بودند که در ایام نوروز تفاوتی با سال های گذشته صورت گرفته و این تلاش ها باعث رضایتمندی مردم شد.

• تاریخ خبر: 11 فروردین 1403