شهردار گناباد با صدور پیامی، ۱۲ فروردین "روز جمهوری اسلامی" را تبریک گفت:

🔸 متن پیام مهران حسین زاده به این شرح است:

بسمه تعالی

دوازدهم فروردین ۱۳۵۸ روز مهم و سرنوشت ساز ملت شریف ایران و روز نمایش حماسه ملی و سیاسی ایرانیان و رای "آری" به جمهوری اسلامی است.

در چنین روز تاریخی عزت و اقتدار ملت بزرگ ایران در برابر ابرقدرتهای شرق و غرب عالم به نمایش در آمد و استقلال و آزادی به معنای واقعی آن پدیدار گشت و جمهوری اسلامی سرآغاز بالندگی و عظمت مردم عزیز ایران شد و دست رد به سینه عوامل استبداد و استکبار زده شد.

امروزه به برکت وحدت و هوشیاری مردم و انسجام ملی و رهبری خردمندانه، مفاهیم و اصول نظام جمهوری اسلامی ایران به الگوی رهایی بخش از قیود نظام های غیر الهی و ضد انسانی تبدیل شده است.

اینجانب با گرامیداشت فرارسیدن این روز بزرگ در سال « جهش تولید با مشارکت مردم » برای آحاد ملت ایران اسلامی به ویژه مردم شریف و شهید پرور شهرستان گناباد سعادت و بهروزی را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.

مهران حسین زاده
    شهردار گناباد