عمومی

اجرای پارک حاشیه ای وارد فاز اجرایی می شود

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، با توجه مزایده اجرای طرح پارک حاشیه ای و اعلام برنده ، جلسات هماهنگی جهت اجرای این طرح برگزار گردید.

تاریخ : 24 اردیبهشت 1403 گروه خبری : عمومی

اجرای عملیات به زراعی در بوستان های سطح شهر

▫️با هدف حفظ و نگهداری و بهسازی فضای سبز، عملیات به زراعی در بوستان های سطح شهر، در دستور کار قرار دارد.

تاریخ : 24 اردیبهشت 1403 گروه خبری : عمومی

جلسه شناسایی محدوده های دارای اقدام جهت طرح موسوم به " کلید به کلید" برگزار شد

مهندس حسین زاده شهردار گناباد در این جلسه اظهار داشت: شهر گناباد به عنوان یکی از چهار شهر منتخب خراسان رضوی برای این طرح انتخاب شده است.

انجام اقدامات مستمر جهت حفظ زیبایی گل های بهاره

با توجه به اجرای طرح گلکاری بهاره در بسترهای فصلی کاری بوستان ها، میادین و معابر اصلی شهر، حذف علف های هرز، آبیاری منظم جهت حفظ زیبایی و دوام گل ها توسط سبزپوشان فضای سبز شهرداری گناباد ادامه دارد.

جلسه برنامه ریزی جشن هزار نفری در گناباد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، صبح امروز 23 اردیبهشت ماه جلسه برنامه ریزی جهت حضور ابوذر روحی خواننده سرود سلام فرمانده در شهرداری گناباد برگزار شد.

آماده سازی بستر آیلند میانی بلوار شهید غیوراصلی

نیروهای فضای سبز شهرداری روز جمعه کاری خود را به آماده سازی بستر آیلند میانی بلوار شهید غیور اصلی گذراند.

تاریخ : 22 اردیبهشت 1403 گروه خبری : عمومی

مطالبه ای که پاسخ داده شد | برخی درختان خیابان شوریده اصلاح گردید

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد،رانندگان اتوبوس های دانشگاه های علوم پزشکی و مجتمع آموزش عالی شهرستان طی چند روز گذشته از واحد فضای سبز شهرداری درخواست اصلاح چندین درخت در خیابان شوریده را داشتند.

تاریخ : 21 اردیبهشت 1403 گروه خبری : عمومی

بازدید از رودخانه ها و مسیرهای عبور آب در محدوده شهر انجام شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، در پی اعلام هشدار نارنجی هواشناسی و مصوبات ستاد مدیریت بحران شهرداری صبح امروز بازدید از تمامی رودخانه ها و مسیرهای عبور آب در محدوده شهری انجام شد

تاریخ : 20 اردیبهشت 1403 گروه خبری : عمومی

ملاقات مردمی با شهردار گناباد در محل دفتر شهردار درحال برگزاری است

در راستای ارتباط مستقیم و چهره به چهره با شهروندان و به منظور تسريع در رسيدگی به مشکلات آنها جلسه ملاقات عمومی با شهردار گناباد درمحل دفتر شهردار در حال برگزاری است.

تاریخ : 19 اردیبهشت 1403 گروه خبری : عمومی

آسفالت قطعه باقی مانده از پروژه بلوار پرستار اجرایی می‌شود

پس اتمام پروژه جدول گذاری ، بارریزی و تسطیح ادامه بلوار پرستار به سمت بلوار سرداران شهید آسفالت این معبر توسط واحد عمران ‌و خدمات موتوری شهرداری گناباد از ظهر امروز آغاز شد.

تاریخ : 18 اردیبهشت 1403 گروه خبری : عمومی